כדי שהלחם יתגלגל בקלות לרולדה הקפידו להשתמש בלחם פשוט ללא קרום קשה (לחם אחיד למשל). מומלץ לשטח אותו בעזרת מערוך.
שימו לב: הכריך זקוק לשעה מנוחה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חוצים כיכר לחם לרוחבה אבל לא עד הסוף. פותחים לצדדים כמו פרפר ומשטחים בעזרת מערוך.
2
מורחים את שני צידי הלחם בפסטו, מניחים בשרים וגבינה ומגלגלים לשבלול. עוטפים ברדיד אלומיניום כמו סוכריה ומניחים במקרר לשעה להתייצבות.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות.
4
אופים 25-20 דקות.
5
מצננים מעט, פותחים את רדיד האלומיניום, פורסים לשבלולים ומגישים.