גם השניצל (ארוחת הצהריים הכי נפוצה בארץ) יכול לקבל מתיחת פנים אסיאתית אם מצפים אותו בפירורי פנקו מתובלים, משדכים אותו למיונז ווסאבי, אבוקדו ושומשום שחור ומגישים בלחמנייה מאודה אוורירית.
אפשר להתשמש בחצאי בגט או לחמניות מאודות
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למיונז ווסאבי
להגשה
אופן ההכנה
מכינים שניצל
1
מכינים קמח בצלחת אחת, טורפים ביצים עם חרדל ושום בקערית ומערבבים פירורי פנקו בפלפל שאטה וקליפת לימון בצלחת נוספת.
2
מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים את נתחי העוף בקמח, אחר כך בביצה הטרופה ולבסוף בפנקו. מטגנים כ-4 דקות על להבה גבוהה מכל צד עד שהשניצלים מזהיבים.
מכינים מיונז ווסאבי
3
טורפים את החומרים בעזרת מטרפה ידנית למרקם חלק ללא גושים.
מרכיבים את הסנדוויץ’
4
חוצים את הבגט ומורחים את שני הצדדים במיונז ווסאבי. מניחים את השניצל, עורמים מעל אבוקדו ובצל ירוק ומפזרים שומשום שחור.