מתכון

כרישה מזוגגת ביין, הל, צימוקים ועצמות מוח

לעיתים נדירות כרישה מקבלת תפקיד ראשי, אבל בראש השנה רק מתבקש לפנות לה את מרכז הבמה

3,943 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
כרישה מזוגגת ביין, הל, צימוקים ועצמות מוח של שף עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו
כרישה מזוגגת ביין, הל, צימוקים ועצמות מוח של שף עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות.

2

מערבבים ציר ויין בקערה.

3

מסדרים כרישה, עצמות מוח, צימוקים, תרמילי הל ושום בתבנית בעלת דפנות גבוהות.

4

יוצקים את הנוזלים ומתבלים במלח גס.

5

מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום.

6

צולים שעה עד שמוח העצמות עשוי מבפנים והכרישה רכה ומזוגגת.