כשצולים אותה כמו שהיא, ללא תוספת הגבינה, היא הופכת למין סטייק של טבעונים ולגמרי יכולה לשמש כמנה עיקרית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים כל אחת מהכרשות למקטעים באורך של כ-8 ס"מ. חותכים יריעות נייר כסף ככמות מקטעי הכרשה שהתקבלו, כל יריעה בגודל כפול מגודל מקטעי הכרשה. מניחים בכל נייר כסף חתיכת כרשה, מזלפים כ־ 1/2 כף שמן זית ומפזרים מעט מלח גס.
2
סוגרים את נייר הכסף מעל הכרשה כמו סוכרייה וצולים ישירות מעל הפחמים (לא על הרשת) כ-5 דקות מכל צד. אם אין מנגל אפשר לצלות את הכרשות על חום מקסימלי בתנור כ־ 15 דקות.
3
מורידים מהגריל, פותחים את נייר הכסף בזהירות, מסדרים בתבנית או ישירות על רשת המנגל ומניחים מעל כל מקטע כרשה גבינה. צולים כ־ 3 דקות או עד שהגבינה מותכת (גם את השלב הזה אפשר לעשות בתנור על חום מקסימלי). מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד.
לגרסה טבעונית: מוותרים על הגבינה.