החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת חלקה ואחידה.
2
מחממים מחבת גדולה בעלת ציפוי מונע הידבקות על להבה בינונית עם שמן בגובה 1/2 ס"מ.
3
יוצקים לשמן כף גדושה של תערובת, ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.
4
מגישים לצד שמנת חמוצה, אם אוהבים
גיוונים לבלילה:
מוסיפים 1/2 כפית קינמון
מוסיפים 1/4 כוס צימוקים שהושרו שעה ברום וסוננו היטב
מוסיפים 5 תמרים מיובשים מזן מג'הול או שזיפים מיובשים חתוכים לרבעים
לביבות פריכות – יוצרים לביבות בידיים מעט מקומחות, מגלגלים בקמח ומטגנים