נמנעים מטיגון? מחמממים תנור ל- 200 מעלות. מסדרים את הלביבות בתבנית על נייר אפיה ואופים 20-15 דקות להתייצבות והזהבה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
סוחטים את הזוקיני לניקוז הנוזלים העודפים (זה חשוב במיוחד אם בכל זאת משתמשים בקישואים, אחרת תזדקקו לתוספת של פירורי לחם מעבר לכמות הנקובה).
2
מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומתבלים.
3
מטגנים לביבת ניסיון במחבת טפלון עם מעט שמן כדי לבדוק את מידת היציבות ואת הטעם.
4
אם יש זמן, משהים את התערובת למשך 15 דקות במקרר.
5
נוטלים מהתערובת כמות של כף בכל פעם ומטגנים לביבות 2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
6
מגישים חם או בטמפ' החדר. טעים עם מטבל של יוגורט או בפיתה עם טחינה.