מתכון

לביבות מתוקות בנוסח איטליה עם גבינת ריקוטה

לביבות חמות, מתוקות וקלות להכנה עם טוויסט טעים במיוחד

49,527 בשלנים התעניינו במתכון זה
לביבות מתוקות בנוסח איטליה עם ריקוטה של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחיי
לביבות מתוקות בנוסח איטליה עם ריקוטה של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחיי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים במעבד מזון את הגבינה, הקמח, הביצים, הסוכר, המלח ואבקת האפייה עד לקבלת בלילה חלקה, עוצרים מספר פעמים ומנקים את צדי הקערה.

2

מחממים מעט שמן (שכבה דקה) במחבת כבדה ורחבה. בעזרת כף או מצקת קטנה יוצקים עיגולים מהתערובת. מטגנים כל צד 3-2 דקות, עד לקבלת צבע זהוב נאה.

להגשה

3

מניחים בצלחת הגשה, מטפטפים מעט דבש מעל ומגישים מיד.