מרקחת דובדבנים
החומרים לצנצנת קטנה:
1 כוס (200 גרם) סוכר
200 גרם דובדבנים
1/4 כוס (50 מ"ל) מים
אופן ההכנה:
מבשלים את כל החומרים בסיר על האש הכי נמוכה שיש במשך 90 דקות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה (לא חובה)
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים עד קבלת תערובת אחידה.
2
יוצרים מהתערובת כדורים ומקמחים אותם מכל הצדדים. משטחים מעט כל כדור ומטגנים על אש בינונית משני הצדדים.
מגישים
3
אפשר להגיש עם שמנת חמוצה, ריבה, דבש או מרקחת דובדבנים (ראו מתכון).