החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלסת עגבניות
אופן ההכנה
1
חולטים את עלי התרד כשתי דקות במים רותחים, ומעבירים אותם למי קרח. מסננים, סוחטים היטב וקוצצים גס.
2
מניחים את עלי התרד הקצוצים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב, ומשהים את התערובת לפחות כשעה במקרר.
3
בידיים רטובות במעט מים מלבבים לביבות שטוחות מהתערובת. מחממים במחבת טפלון שמן זית בעומק 1 ס"מ ומטגנים את הלביבות כדקה מכל צד.
לסלסת עגבניות
4
מגררים את העגבניות בפומפייה, קוצצים דק את שן השום, מוסיפים את שאר מרכיבי הסלסה ומערבבים לתערובת אחידה.
5
מגישים את הלביבות לצד סלסת העגבניות.