העוגה הזאת גם יודעת לחיות היטב במקפיא ואפשר להקפיא פרוסות ולהפשיר כשצץ החשק.
תבנית אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית.
2
מקציפים ביצים וסוכר במהירות בינונית לקבלת קצף תפוח ובהיר.
3
מנמיכים את מהירות המיקסר. מוסיפים בהדרגה ולפי הסדר חמאה, יוגורט, בננות וקליפת לימון ומערבלים לתערובת אחידה.
4
מחליפים לוו גיטרה. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבלים במהירות נמוכה לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים אגוזים, בוטנים ושוקולד צ'יפס ומערבלים רק עד שהם נטמעים.
5
יוצקים לתבנית ומפזרים שוקולד צ'יפס.
6
אופים 40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.