מתכון

לחמניית פרנה עם סטייק מינוט, פורטובלו וביצה עלומה

כריך חם, עסיסי ומסעיר משכבות של סינטה צרובה, פטריות פורטובלו בשרניות וביצה עלומה שמוסיפה עסיסיות לכל הסיפור

2,566 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
לחמניית פרנה עם סטייק מינוט, רוקט, פורטובלו וביצה עלומה של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
לחמניית פרנה עם סטייק מינוט, רוקט, פורטובלו וביצה עלומה של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

להכנת המנה, דרושות ביצים עלומות. כך תכינו אותן בבית בלי להסתבך

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למיונז שום

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2

מערבבים מיונז עם שום.

3

מחממים לחמניות בתנור עד שהן חמות ופריכות.

4

במקביל מחממים מחבת כבדה עם שמן ומטגנים פטריות עד השחמה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.

5

מוסיפים למחבת נתחי בשר וצורבים שניות אחדות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל.

6

מורחים את הלחמניות במיונז. מניחים נתחי סינטה, פטריות וביצה עלומה ומעל הכל רוקט ומגישים מיד.