מתכון

לינגוויני אלי אוליו עם ארטישוק ופאן גרטטה לימוני

מנת פסטה עשירה עם ארומה לימוני, שמקבלת טוויסט בזכות הפאן גרטטה - ציפוי פירורי לחם בתיבול איטלקי

4,016 בשלנים התעניינו במתכון זה
לינגוויני אלי אוליו עם ארטישוק צלוי ופאן גרטטה לימוני של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין
לינגוויני אלי אוליו עם ארטישוק צלוי ופאן גרטטה לימוני של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

ללינגוויני אלי אוליו

לפאן גרטטה לימוני

אופן ההכנה

לפאן גרטטה

1

טוחנים במעבד מזון את כל רכיבי הפאן גרטטה ואופים בתבנית אפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד הזהבה.

ללינגוויני אלי אוליו

2

מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים. שומרים מעט ממי הבישול.

3

חוצים את עגבניות השרי. מחממים במחבת רחבה את שמן הזית. מאדים את השום כדקה ומוסיפים את הארטישוק, הפלפל החריף והעגבניות ומבשלים כ-5 דקות.

4

מוסיפים את הפסטה עם מי הבישול ואת הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחות הגשה. מפזרים את הפאן גרטטה מעל.