החומרים טבלת מידות ומשקלות
ללינגוויני אלי אוליו
לפאן גרטטה לימוני
אופן ההכנה
לפאן גרטטה
1
טוחנים במעבד מזון את כל רכיבי הפאן גרטטה ואופים בתבנית אפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד הזהבה.
ללינגוויני אלי אוליו
2
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים. שומרים מעט ממי הבישול.
3
חוצים את עגבניות השרי. מחממים במחבת רחבה את שמן הזית. מאדים את השום כדקה ומוסיפים את הארטישוק, הפלפל החריף והעגבניות ומבשלים כ-5 דקות.
4
מוסיפים את הפסטה עם מי הבישול ואת הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחות הגשה. מפזרים את הפאן גרטטה מעל.