החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסדרים לסירוגין בבקבוק מעוקר שכבות של תאנים וסוכר. מכסים בבד או מפית, מהדקים בעזרת גומייה ומשאירים בחוץ ל־3 ימים. מערבבים את התאנים בעזרת כף עץ ומוודאים שכל הסוכר נמס. מכסים שוב ומעבירים למקרר ל־3־5 ימים נוספים.
2
מוסיפים לבקבוק אוזו איכותי, מערבבים ומחזירים למקרר לשבוע.
3
מסננים את תכולת הבקבוק דרך חיתול בד או מסננת צפופה, ומעבירים את הליקר הנקי לבקבוק חדש ומעוקר עם פקק. שומרים במקרר.