החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מבשלים את פרחי הכרובית במי מלח רותחים כ-7 דקות. מוציאים את הכרובית ומייבשים קלות.
3
מבשלים את הפסטה באותו סיר, לפי הוראות היצרן. מסננים.
4
בזמן שהכרובית והפסטה מתבשלות, מטגנים כרישה ושום בחמאה עד להתרככות.
5
מערבבים שמנת וביצים בקערה. מוסיפים כרובית, פסטה, כרישה ושום, מנגולד טרי וגבינה. מתבלים.
6
משמנים תבנית אפייה עמוקה ומפזרים את התערובת. אופים כ-30 דקות עד שמשחים.
גיוונים:
• במקום עלי מנגולד אפשר להשתמש גם בתרד.
• במקום קשקבל אפשר להשתמש במוצרלה או גבינה כחולה.