מומלץ להגיש עם תרד מאודה או מוקפץ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשקדים:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל -200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את השקדים:
2
ממיסים חמאה במחבת על להבה בינונית, מוסיפים שקדים ומטגנים כ- 2 דקות תוך כדי בחישה עד להזהבה. ממליחים, יוצקים מיץ לימון ומערבבים. מגבירים את הלהבה ומטגנים עוד 2 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים מעט. מסננים.
מכינים את המאפים:
3
מערבבים ספגטי, חלמונים, גבינות ופלפל שחור.
4
מניחים 4 תלוליות של התערובת על נייר האפייה, מפזרים שקדים ומפזרים מעל גרגרי כוסברה.
5
אופים כ-20 דקות עד הזהבה. מגישים מעל תלולית של תרד מאודה או מוקפץ.