מתכון

מאפינס אגסים ושקדים טבעוניים

מתכון לקינוח טעים ובריא, שכל האורחים יכולים להנות ממנו

18,319 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מאפינס אגסים ושקדים טבעוניים. צילום: זהר לוסטינגר-בשן
מאפינס אגסים ושקדים טבעוניים. צילום: זהר לוסטינגר-בשן

מתכון לקינוח טעים ובריא, שכל האורחים יכולים להנות ממנו. אפשר להשתמש עבור המתכון בשמן קנולה, שמן קוקוס או שמן זית.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

היבשים:

הרטובים:

הכוכבים:

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל "היבשים".

2

בקערה נפרדת, מערבבים את כל "הרטובים" ומוסיפים את "הכוכבים".

3

מעבירים יחד את היבשים עם הרטובים, שופכים לתבנית שקעים של מאפינס.

4

אופים כחצי שעה ב 170 מעלות.

לבלוג של זהר לוסטיגר בשן