מתכון

מאפינס קישואים וגבינת עיזים

מאפינס מלוחים ונימוחים עם ציפוי קראמבל פריך

34,964 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2021
מאפינס קישואים וגבינת עיזים של עופרי זוטא. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)
מאפינס קישואים וגבינת עיזים של עופרי זוטא. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)

נסו לשדך להם ריבה — התוצאה תפתיע גם את הספקנים שביניכם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקראמבל:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס במנז'טים (או משמנים היטב ומקמחים).

2

מכינים קראמבל: מעבדים קמח, חמאה ומלח במעבד מזון לקבלת פירורים. מכסים ושומרים במקרר.

3

מכינים את תערובת המאפינס ואופים: מערבבים שני סוגי קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה.

4

בקערה נפרדת טורפים ביצים עם שמן ויוגורט. מאחדים את שתי התערובות. מוסיפים קישואים ופרומעז ומערבבים קלות.

5

יוצקים את התערובת לתבנית שקעים ומפזרים מלמעלה את תערובת הפירורים. .

6

אופים 25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).