החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים עלה גפן אחד כאשר הצד עם העורקים פונה כלפי מעלה, מניחים במרכזו כפית גבינת עיזים ומקפלים מכל הצדדים כמו מעטפה. ממלאים כך את כל העלים.
2
מניחים את העלים הממולאים כשהתפר כלפי מטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות בשמן זית.
3
מחממים תנור ל־180 מעלות.
4
מברישים את העלים בשמן זית, מפזרים שקדים פרוסים, מזגגים בדבש ענבים ומפזרים עלי זעתר טריים.
5
אופים את עלי הגפן 10־12 דקות. מצננים מעט ומגישים.