מצננים את תערובות השוקולד והשמנת כחצי שעה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למוס שוקולד מריר
למוס שוקולד חלב
למוס שוקולד לבן
לקישוט
אופן ההכנה
מוס שוקולד
1
ממסים במיקרוגל את השוקולד. מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה ויוצקים לשוקולד. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מצננים במקרר כחצי שעה. חוזרים על הפעולה בשני המוסים האחרים.
2
מקפלים בכל אחד מהמוסים את השמנת המתוקה הקרה.
להרכבת המנה
3
מסדרים בכוס הגשה שכבה של המוס המריר ומכניסים להקפאה חצי שעה. מסדרים מעל שכבה של מוס שוקולד החלב ומקפיאים שוב. לבסוף מסדרים שכבה של מוס שוקולד לבן ומקפיאים.
להגשה
4
מעטרים בפניני השוקולד ומגישים.