מתכון

מוס טריקולד ופניני שוקולד

בכל אחד מהמוסים מקפלים שמנת קרה שנותנת למנה את הטאצ' הסופי

2,971 בשלנים התעניינו במתכון זה
מוס טריקולד ופניני שוקולד של קונדיטור מייקל יטברק. צילום וסטיילינג: אושרה מלצר
מוס טריקולד ופניני שוקולד של קונדיטור מייקל יטברק. צילום וסטיילינג: אושרה מלצר

מצננים את תערובות השוקולד והשמנת כחצי שעה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למוס שוקולד מריר

למוס שוקולד חלב

למוס שוקולד לבן

לקישוט

אופן ההכנה

מוס שוקולד

1

ממסים במיקרוגל את השוקולד. מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה ויוצקים לשוקולד. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מצננים במקרר כחצי שעה. חוזרים על הפעולה בשני המוסים האחרים.

2

מקפלים בכל אחד מהמוסים את השמנת המתוקה הקרה.

להרכבת המנה

3

מסדרים בכוס הגשה שכבה של המוס המריר ומכניסים להקפאה חצי שעה. מסדרים מעל שכבה של מוס שוקולד החלב ומקפיאים שוב. לבסוף מסדרים שכבה של מוס שוקולד לבן ומקפיאים.

להגשה

4

מעטרים בפניני השוקולד ומגישים.