מנה פשוטה, שמזכירה לי את מסעדות הפועלים בספרד. חגיגה צבעונית ופיקנטית של ירקות פריכים ונקניקיות חריפות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים תפוחי אדמה ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהם זהובים בחוץ ורכים בפנים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
2
מגבירים את הלהבה, מוסיפים פלפלים ומטגנים עד לחריכה קלה. מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוציאים את הפלפלים והבצל לצלחת.
3
מוסיפים את הנקניקיות למחבת ומטגנים עד להשחמה. מחזירים את הירקות למחבת, מתבלים במלח, פלפל ואריסה ומקפיצים כ-2 דקות.
4
מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים חם.