מתכון

מחית שום וג'ינג'ר

המחית הזאת היא בסיס לאינספור מתכונים אסיתיים. במקום לגרר שום וג'ינג'ר כל פעם מחדש - מכינים כמות גדולה מראש

4,272 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2022
מחית שום וג'ינג'ר של זהר לוסטיגר בשן. צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר
מחית שום וג'ינג'ר של זהר לוסטיגר בשן. צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים שום, ג'ינג'ר ושמן זית בבלנדר למחית אחידה (היא לא חייבת להיות מאוד חלקה).

2

מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר עד 3 חודשים. מקפידים להשתמש רק בכפית נקייה כדי למנוע קלקול.

המתכון מתוך הספר "לאכול טוב יותר" של זהר לוסטיגר בשן, הוצאה עצמית, 288 עמ', 148 שקלים. הספר זמין לרכישה באתר: zoharlustiger.com

"לאכול טוב יותר" | מאת: זהר לוסטיגר בשן
"לאכול טוב יותר" | מאת: זהר לוסטיגר בשן