מתכון

מטבוחה חריפה

מחממים סיר על אש גבוהה, מכניסים לתוכו את העגבניות הקצוצות, השום והפלפלים, ועם קצת סבלנות תהיה לכם מטבוחה

32,838 בשלנים התעניינו במתכון זה
מטבוחה חריפה של סוליקה. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורי
מטבוחה חריפה של סוליקה. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולפים את העגבניות וקוצצים אותן.

2

מחממים סיר על אש גבוהה ומכניסים לתוכו את העגבניות הקצוצות יחד עם השום. מבשלים עד לריכוך העגבניות (לפחות שעה).

3

במערבל טוחנים את הפלפלים האדומים יחד עם הפלפלים החריפים ומוסיפים לסיר.

4

מבשלים ביחד כשעה נוספת ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר, המלח והשמן ומבשלים עוד כשעה על אש נמוכה. מגישים חם.