אפשר להשתמש במטבוחה הזאת גם כבסיס לשקשוקה מושקעת בבראנץ' חגיגי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרתיחים מים בסיר. שוטפים את העגבניות, מסמנים x בתחתית כל עגבנייה, חולטים במים הרותחים כדקה ומוציאים. מקלפים את העגבניות וחותכים לרבעים.
2
מחממים שמן זית בסיר ומטגנים קלות פלפל צ'ילי, שום ולבבות ארטישוק. מוסיפים את העגבניות ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה לפחות עד שהמטבוחה סמיכה.מערבבים מדי פעם. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומערבבים.