מתכון

מיץ היביסקוס — חמאייקה

משקה בצבע אדום עמוק, שיהפוך ברגע למסמר המסיבה

2,763 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
מיץ היביסקוס — חמאייקה של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
מיץ היביסקוס — חמאייקה של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים את ההיביסקוס במים זורמים ללא השריה.

2

מביאים לרתיחה מים והיביסקוס.

3

מכסים ומבשלים 5 דקות. מוסיפים סוכר ומערבבים עד שנמס.

4

מצננים את הרכז לטמפ’ החדר ומסננים.

להגשה

5

מעבירים את המיץ הממותק לכד מזיגה, מוסיפים בערך ליטר מים וקרח.

6

מתבלים במעט מיץ לימון או ליים ומגישים.