מתכון

“מלבי” טפיוקה עם פירות טריים

אני מת על הטקסטורה הנהדרת של הטפיוקה ועל הנכונות שלה לספוג טעמים ולהשתלב עם פירות מכל סוג

11,878 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
“מלבי” טפיוקה עם פירות טריים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
“מלבי” טפיוקה עם פירות טריים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלבי טפיוקה

להגשה

אופן ההכנה

1

מביאים חלב ומים לרתיחה בסיר. מוסיפים טפיוקה ומבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות. מערבבים מדי פעם.

2

מוסיפים סוכר ומי קוקוס ומביאים לרתיחה שנייה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים עוד 15 דקות. מערבבים מדי פעם.

3

מסירים מהכיריים ומוסיפים מי ורדים. מצננים היטב. עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד 5 ימים.

4

לפני ההגשה: מערבבים בעדינות את המלבי הצונן עם פירות חתוכים ומעטרים בפרחי מאכל.

5

גיוון: מוסיפים בהגשה מעט מרקחת פירות משובחת, רצוי תוצרת בית.