מתכון

מלון על גריל עם גבינת בושה ובייקון

פרוסות מלון צלויות על הגריל לצד תוספות מושחתות במיוחד

מרץ 2019
מלון על גריל עם גבינת בושה ובייקון של השפית סבינה ולדמן. צילום: אנטולי מיכאלו
מלון על גריל עם גבינת בושה ובייקון של השפית סבינה ולדמן. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את פרוסות הבייקון על נייר פרגמנט, מכסים בנייר נוסף ומניחים על האזור הפחות חם של הגריל. צולים כ־5 דקות מכל צד עד שהבייקון הופך קריספי. מתבלים את פרוסות המלון במלח ופלפל שחור וצולים על גריל חם כ־2 דקות מכל צד.

2

מורחים את המלון במייפל, מפזרים עלי תימין ומחזירים לגריל לדקה נוספת. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים פיסות גסות של גבינת בושה ומגישים עם 2 פרוסות בייקון קריספי.