מגישים עם ריבה ותערובת שמנת ומסקרפונה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 200- מעלות ומשמנים תבנית.
2
יוצקים חלב לסיר קטן, מוסיפים חמאה ומבשלים על להבה בינונית רק עד שהחמאה נמסה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
3
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית שקעים או לתבנית אינגליש קייק עד ל-3/4 מגובה הדפנות. אם אופים בתבנית שקעים, אופים 25 דקות, אם בתבנית אינגליש קייק, 45-40 דקות או עד שפני המאפים זהובים.
4
מקציפים שמנת ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה, מקפלים פנימה מסקרפונה וקליפת לימון. מגישים את המאפים לצד הקצפת וריבת תות.