מתכון

ממרח חמאת בוטנים, מייפל ושוקולד

השילוב של השילוש הקדוש, בוטנים טחונים, מייפל ושוקולד מייצר שחיתות מושלמת. נותר רק למרוח על פרוסת לחם ולהתמוגג

1,883 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
ממרח חמאת בוטנים, מייפל ושוקולד. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי
ממרח חמאת בוטנים, מייפל ושוקולד. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי

צנצנת בנפח 350 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים במעבד מזון בוטנים בפולסים, מוסיפים בהדרגה שמן, מלח וסירופ מייפל וטוחנים עד לקבלת ממרח אחיד.

2

מעבירים לקערה ומערבבים פנימה את השוקולד המגורר. מעבירים לצנצנת מעוקרת, אוטמים ושומרים במקרר.