החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים שום, לימון, מנגולד ומלח ומטגנים על אש גדולה כ־3 דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם.
2
מעבירים את המנגולד לצלחת הגשה, מוזגים מעל טחינה ומפזרים פיסטוקים.
תוספת חמה שמתאימה מאוד למנות דגים, עוף או בשר. אפשר להחליף את הטחינה ביוגורט חמצמץ
מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים שום, לימון, מנגולד ומלח ומטגנים על אש גדולה כ־3 דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם.
מעבירים את המנגולד לצלחת הגשה, מוזגים מעל טחינה ומפזרים פיסטוקים.