החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים ½1 כפות שמן זית בסיר רחב, וסוגרים את שוקי העוף המקומחות מכל צידיהן עד הזהבה. מוציאים את השוקיים ומניחים בצד.
2
מוזגים לסיר את 2 כפות שמן הזית הנותרות ומטגנים גזר, בצל ושום כ-5 דקות. מסדרים את שוקי העוף בתחתית הסיר בין הירקות. מפזרים בהראט, כמון, מלח ופלפל ומערבבים מעט.
3
מוסיפים אורז ומים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים 45 דקות. מכבים את הלהבה ומותירים מכוסה ל-20 דקות.
4
בהגשה הופכים את הסיר על צלחת רחבה.
גיוון צמחוני: במקום עוף, מוסיפים ירקות חתוכים גס: שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, עגבניות או חצילים.