מהפך

מקלובה

עם פרגית, כבש או דג - שלל מתכוני מקלובה
אוקטובר 2019

סוג הבשר משתנה, וגם סידורו בין שכבות האורז ותפוחי האדמה. מה שבטוח – בין אם בחרתם מקלובה עם כבש, בשר בקר, עוף או דג – אפקט הוואו כשהופכים את המנה נשאר. וגם אם ההיפוך לא צלח בחלקו – אל תתרגשו, הטעם עדיין יהיה משגע.

מקלובה אורז אדום, חצילים ובטטות של זהר לוסטיגר בשן | צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר
מקלובה אורז אדום, חצילים ובטטות של זהר לוסטיגר בשן | צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר

מקלובה צמחונית של אורז אדום, חצילים ובטטות

סיר שהופכים על צלחת תמיד מעורר התפעלות. משנגלות השכבות היפות של חומרי הגלם, תחושת הגאווה הופכת כל ביס לטעים יותר למתכון המלא
מקלובה כבש עם חצילים וכרובית של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
מקלובה כבש עם חצילים וכרובית של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

מקלובה כבש עם חצילים וכרובית

2 דירוגים
אני משתמשת למקלובה באורז יסמין או עגול, שסופגים נהדר את הנוזלים כך שאין חשש שיוותרו גרגירים קשים בסוף הבישול למתכון המלא