שימו לב: מקשטים את מקלות הבייגלה רק אחרי ששכבת השוקולד הראשונה מתמצקת.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
ממיסים שוקולד וחמאת קקאו במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מעבירים את התערובת לכוס צרה וגבוהה.
3
טובלים מקלות בייגלה בשוקולד ומניחים בתבנית. מעבירים למקרר ל- 30 דקות להתמצקות. לחילופין אפשר להבריש את מקלות הבייגלה בשוקולד במקום לטבול.
מקשטים
4
ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 15 שניות עד לקבלת תערובת חלקה.
5
מטפטפים עם כפית שוקולד לבן מומס על המקלות ונותנים לשכבת הקישוט להתמצק כ- 30 דקות לפני שאורזים או מעבירים לכלי אטום. שומרים במקום קריר עד שבועיים.