בייגל הכל של שף־קונדיטורית ליאור משיח, מתוך "על החיים ועל האוכל" מאת עדי שילון | צילום: יוסף סוויד בייגל הכול מאת ליאור משיח כשעה + 24 שעות קירור קל כשר אפייה בייגל רך ונימוח עם טופינג שמשלב המון דברים שווים למתכון המלא
כתר בייגלים של דרור כהן | צילום: רונן מנגן, סטיילינג: עמית פרבר כתר בייגלים מאת דרור כהן 40 דקות + כשעה התפחה קל כשר אפייה הבצק הזה מניב את הבייגלה המושלם, וכל כך קל להכין אותו למתכון המלא
בייגלה ירושלמי עם זעתר של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר בייגלה ירושלמי עם זעתר מאת שף קונדיטורית אריָה קסטיאל ושף קונדיטורית דורון גרונוביץ' 30 דקות + שעתיים התפחה קל כשר אפייה לבייגלה הזה יש ריח של זכרון ילדות, של טיול משפחתי בעיר העתיקה בירושלים - של קמח, שומשום, זעתר וחלומות למתכון המלא
מקלות בייגלה משובצים בתאנים של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל מקלות בייגלה משובצים בתאנים מאת מיכל חביביאן 50 דקות + קירור קל כשר אפייה השידוך בין התאנים של הרי ירושלים למאפה האייקוני של העיר הוא פשוט מופלא למתכון המלא
לחם ברברי ומטבלים של שף הלל תווקולי | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר לחם ברברי מאת שף הלל תווקולי 40 דקות קל כשר אפייה לחם שטוח אך תפוח יחסית עם קראסט שמזכיר פרעצל למתכון המלא
מקלות בייגלה חציל של רינת צדוק | צילום: ניקי טרוק מקלות בייגלה חציל מאת רינת צדוק כשעתיים קל כשר אפייה לחמניות נהדרות, מעולות לפיקניק וגם לטוסט ביתי עם גאודה טובה למתכון המלא
פרצעל גבינה וזעתר של ליאור משיח. צילום: מיכל רביבו פרעצל גבינה וזעתר מאת ליאור משיח שעה ו-40 דקות למתקדמים כשר אפייה מאפה משגע עם פסטו זעתר שהופך כאן לבסיס של מלית עשירה בגבינות למתכון המלא
פרעצל של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף פרעצל במי קרמל מאת רות אוליבר 45 דקות + קירור למתקדמים כשר אפייה הפעם מבשלים את המאפים במים עם קרמל לפני האפייה, כשתראו את הצבע של הפרעצלים תבינו שזה היה כדאי את הטירחה למתכון המלא
מקלות פרעצל של לולו. צילום: דניאל לילה. מקלות פרעצל מאת שף קונדיטורית רויטל לבאן 30 דקות + התפחה קל כשר אפייה את הפרעצלים מומלץ לאכול ביום האפייה והם הכי טעימים כשהם חמים מהתנור. מצוינים לכריכים או סתם ככה ליד הבירה למתכון המלא
פיתה-בייגלה מצופה בהמון שומשום של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף פיתה בייגלה מצופה בהמון שומשום מאת רות אוליבר 30 דקות + התפחה למתקדמים כשר אפייה דור ההמשך של הבייגלה הירושלמי עם שינויים ברידוד, טמפרטורת האפייה ובציפוי. למרקם רך עוטפים במגבת בהוצאה מהתנור למתכון המלא
בייגלה שטוחים של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן בייגלה שטוחים ביתי מאת רינת צדוק 40 דקות קל כשר אפייה בייגלה בגרסה ביתית שלא תרצו להפסיק לאכול. הוא טעים בהרבה מהמתועש והכי חשוב - ההכנה עצמה היא הרפתקה שלמה למתכון המלא
בייגל יוגורט של עומר צורי. צילום: דן לב. סטיילינג: דיאנה לינדרבייגל יוגורט של עומר צורי. צילום: דן לב. סטיילינג: דיאנה לינדר בייגל יוגורט מאת עומר צורי שעה קל כשר אפייה הבייגל הויראלי: מאפה בצק על בסיס יוגורט פשוט להכנה ואידיאלי למתאמנים למתכון המלא
גרסיני שוקולד של אנה שפירו | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע גרסיני שוקולד מאת אנה שפירו שעה וחצי קל כשר אפייה 2 דירוגים מהילדות אני מכורה לבייגלה עם שוקולד. זה שילוב שלא נמאס לי ממנו אף פעם למתכון המלא
פאי בייגלה של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח פאי בייגלה מלוח מאת ליאור משיח 2:30 קל כשר אפייה 1 דירוגים פאי קפוא שמשלב קראסט בייגלה עם גלידה ביתית, פשוטה להכנה בטעם שוקולד ועוגיות לוטוס שמשובצת בהפתעות פריכות למתכון המלא
חטיף סניקרס של עדי קיהן. צילום: דניאל לילה חטיף סניקרס מאת עדי קיהן 1:30 שעות למתקדמים כשר קינוחים 3 דירוגים למרות החזות המשעשעת מדובר במנה מוקפדת, עם מרנג מתובל בחמאת בוטנים, קרמל מלוח ופירורי בצק פריך למתכון המלא
בייגל ירושלמי ממולא בבשר ובצל מקורמל של חן ואלון קורן. צילום: דניאל לילה בייגל ירושלמי ממולא בבשר ובצל מקורמל מאת חן ואלון קורן 45 דקות קל כשר אפייה 2 דירוגים הבסיס הוא בצק בייגל פשוט, ועם המליות משחקים בהתאם לרוח הארוחה למתכון המלא
מקלות בייגלה בשוקולד של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר מקלות בייגלה בשוקולד מאת רות אוליבר 20 דקות קל כשר קינוחים 3 דירוגים קניתם אגרטל לסבתא? מלאו אותו בזר פריך-מתוק-מלוח שהכנתם בעצמכם ושדרגו אותו למתנה מקורית באמת למתכון המלא
חלת בייגל של אינס ינאי. צילום: בן יוסטר חלת בייגל מאת אינס ינאי כשעתיים למתקדמים כשר לחם 2 דירוגים הכינו את החלה הזו לארוחת הבוקר ביום שאחרי החג והגישו אותה לצד ביצת עין וירקות חתוכים גס למתכון המלא
באן מי ירושלמי עם עוף ברוטב ברביקיו של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו באן מי ירושלמי עם עוף ברוטב ברביקיו מאת שף דיוויד פרנקל 8 שעות למתקדמים לא כשר אפייה 4 דירוגים כריך הבאן מי הצרפתי-וייטנאמי נכנס פה למרחב המזרח תיכוני: הבגט הפך לבייגל ירושלמי ואת החזיר החליף עוף בברביקיו למתכון המלא
פרעצל דוג של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג פרעצל דוג מאת שף שניר אנג סלע 1 שעה למתקדמים כשר מתכונים לקיץ 4 דירוגים מנה שמעלה בי זיכרונות מקרנבלי אוכל הרחוב בניו יורק בקיץ שתמיד כוללים מנות של פרעצל דוג - משה בתיבה שעשה אקזיט למתכון המלא
פרעצל של ברי יוגב. צילום: ברי יוגב פרעצל מאת ברי יוגב 2 שעות למתקדמים כשר צמחוני 3 דירוגים בשלב הראשון מבשלים, בשלב השני אופים. התוצאה: מאפה מצטיין עם ניגוד כיפי בין מעטפת פציחה ושחומה ללב רך למתכון המלא
בייגלה ירושלמי של ברי יוגב. צילום: שרון ויין בייגלה ירושלמי מאת ברי יוגב 3.5 שעות קל כשר אפייה 6 דירוגים המאפה המושלם לבראנץ' של שבת, כאן עם כל הסודות שיולידו בייגלה מעוצבים ואווריריים עם קראסט פריך למתכון המלא
פרעצלס של ליאור משיח. צילום: אמיר מנחם; סטיילינג: ענת לבל פרעצלס מושלמים מאת ליאור משיח 80 דקות קל כשר אפייה 7 דירוגים גרסה קלילה לבייגל הגרמני האהוב. את הצבע הכהה ואת המרקם הדחוס שלו הוא מקבל על ידי בישולו במים לפני האפייה למתכון המלא
צילום: דניאל לילה | סגנון: קרין גורן, דניאל לילה מיני פרעצל פרג ומלח גס מאת קרין גורן ורונן גורן 30 דקות קל מאוד כשר מאפים מלוחים ביסים מלוחים שמתפצחים בפה - נשנוש ממכר ליד אלכוהול למתכון המלא
מיני פרעצלים. צילום: דניאל לילה מיני פרעצלים מאת בת חן דיאמנט 40 דקות קל כשר מאפים מלוחים 9 דירוגים כדורי אנרגיה שכיף לנשנש לאורך כל היום למתכון המלא
בייגלה ירושלמי. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף בייגלה ירושלמי מאת רות אוליבר 1:30 שעות קל כשר אפייה 3 דירוגים הבייגלה הירושלמי, הוגש עם זעתר וערפל את החושים. הנה מתכון שמפיק בייגלה בדיוק כמו זה שקונים בסמטאות העיר העתיקה למתכון המלא
בייגל אמריקאי. צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר בייגל אמריקאי מאת אורלי פלאי ברונשטיין 1:30 שעות למתקדמים כשר אפייה 11 דירוגים אין הרבה דברים שמשתווים לבייגל טרי שאך יצא מהתנור. רק אל תשכחו להצטייד בחמאה טובה ליד למתכון המלא
בייגלה ירושלמי. צילום: בן יוסטר | סגנון: אוריה גבע בייגלה ירושלמי במילוי כרישה וריקוטה מאת אדי מזרחי 30 דקות קל כשר אפייה 7 דירוגים מאפה ארוך ממולא בגבינת ריקוטה וכרישה. לא לירושלמים בלבד למתכון המלא
חלת פרעצל ממולאת בקשקבל וזעתר. צילום: דניאל לילה חלת פרעצל ממולאת בקשקבל וזעתר מאת מולי יהי 3 שעות למתקדמים כשר לחם 4 דירוגים החלה הכי טעימה שתכינו אי פעם — קראסט מתוק-מעושן כמו של פרעצל וחלק פנימי רך ואוורירי למתכון המלא