בייגלה

בייגלה ירושלמי מצופה בהמון שומשום, בייגל בסגנון דלי אמריקאי, פרעצל שחום עם מרקם לעיס, שטוחים ביתיים וגם גרסאות ממולאות בהפתעות. כל המתכונים לבייגלה

בייגלה ירושלמי עם זעתר של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
בייגלה ירושלמי עם זעתר של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

בייגלה ירושלמי עם זעתר

לבייגלה הזה יש ריח של זכרון ילדות, של טיול משפחתי בעיר העתיקה בירושלים - של קמח, שומשום, זעתר וחלומות למתכון המלא
פיתה-בייגלה מצופה בהמון שומשום של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
פיתה-בייגלה מצופה בהמון שומשום של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

פיתה בייגלה מצופה בהמון שומשום

דור ההמשך של הבייגלה הירושלמי עם שינויים ברידוד, טמפרטורת האפייה ובציפוי. למרקם רך עוטפים במגבת בהוצאה מהתנור למתכון המלא
באן מי ירושלמי עם עוף ברוטב ברביקיו של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו
באן מי ירושלמי עם עוף ברוטב ברביקיו של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו

באן מי ירושלמי עם עוף ברוטב ברביקיו

כריך הבאן מי הצרפתי-וייטנאמי נכנס פה למרחב המזרח תיכוני: הבגט הפך לבייגל ירושלמי ואת החזיר החליף עוף בברביקיו למתכון המלא
פרעצל דוג של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
פרעצל דוג של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

פרעצל דוג

מנה שמעלה בי זיכרונות מקרנבלי אוכל הרחוב בניו יורק בקיץ שתמיד כוללים מנות של פרעצל דוג - משה בתיבה שעשה אקזיט למתכון המלא