מתכון

מקרוני אנד צ’יז קטיפתי

בין אם היא מוגשת לילדים או ילדים בנשמתם, המנה הזאת היא תמיד הצלחה כבירה

7,247 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
מקרוני אנד צ’יז קטיפתי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
מקרוני אנד צ’יז קטיפתי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
  • תבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ או לתבנית מרובעת בגודל 24 ס”מ
  • 1 שעות
  • קל מאוד
  • כשר
  • פסטה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבנית בכף חמאה.

2

מעבדים קוטג’, חלב, חרדל, קאיין, אגוז מוסקט, מלח ופלפל בבלנדר. מוסיפים פסטה יבשה ו-400 גרם גבינה מגוררת, מערבבים ומשטחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום.

3

אופים 30 דקות.

4

מסירים את הכיסוי, מפזרים מעל יתרת הגבינה המגוררת, ואופים 30 דקות נוספות עד השחמה.

5

מצננים 15 דקות לפני ההגשה.