החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים בבלנדר ידני את עלי הנענע, עלי הריחן ומיץ הלימון. יוצקים את תערובת העלים לצנצנת גבוהה ומכניסים את קוביות האבטיח.
2
מוסיפים את האלכוהול הרצוי, מערבבים שוב ומניחים את פרוסות הלימון והמלפפון.
השף-קונדיטורית דקלה ברק מגישה מתכון למרק קיצי מושלם לקחת איתכם לפיקניק
טוחנים בבלנדר ידני את עלי הנענע, עלי הריחן ומיץ הלימון. יוצקים את תערובת העלים לצנצנת גבוהה ומכניסים את קוביות האבטיח.
מוסיפים את האלכוהול הרצוי, מערבבים שוב ומניחים את פרוסות הלימון והמלפפון.