החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל ושיני השום ומוסיפים את הגזר והסלק המגוררים (אם מכינים את המרק עם קוביות בשר, מוסיפים אותן בשלב זה ומטגנים עד להשחמה קלה).
2
מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות נוספות.
3
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים בבישול של עוד כ-10 דקות.
4
מוסיפים את הכרוב הלבן, מתבלים במלח ופלפל ומשלימים טעמים.
5
טיפ: אם מכינים את המרק בגרסת פרווה, עם ציר ירקות וללא קוביות בשר, מומלץ להגיש עם כף של שמנת חמוצה במרכז כל צלחת מרק.