מתכון

מרק בצל

מרק בצל עשיר ומחמם מבית מל ומישל

10,309 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
מרק בצל של מל ומישל. צילום: אנטולי מיכאלו
מרק בצל של מל ומישל. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממסים את החמאה בסיר חם ומטגנים את הבצל עד השחמה.

2

מוסיפים את היין והסויה ומערבבים כדקה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב ליצירת רביכה.

3

לאחר דקה מוסיפים את ציר הירקות, עלי הדפנה, המלח, הפלפל והסוכר (לפי הטעם) ומביאים לרתיחה.

4

מבשלים כ־15 דקות נוספות על אש גבוהה. מעבירים לקערות הגשה, מפזרים מעל כל צלחת קרוטונים ופרמזן.