החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
אם משתמשים בשורש גלנגל טרי, פורסים אותו לפרוסות דקות (אם משתמשים ביבש, הוא לרוב כבר פרוס).
2
מרתיחים את ציר הדגים (או המים), ומוסיפים את פרוסות הגלנגל, הלמון גראס, הקפיר ליים, הצ'ילי הפרוס, העגבניות ובצלי השאלוט.
3
לאחר הרתיחה, מוסיפים את מחית הצ'ילי ומחית הטום יאם. מערבבים היטב.
4
חותכים את הדגים לנתחים גדולים, ומוסיפים אותם לסיר.
5
מוסיפים את חלב הקוקוס, מערבבים ומביאים לרתיחה נוספת. מוסיפים את הפטריות (שני הסוגים)
6
מוסיפים את רוטב הדגים, המלח וסוכר הדקלים. מערבבים. מוסיפים את מיץ הלימון, ומערבבים היטב. מסירים מהאש.
7
מוזגים את המרק לקערות, ומעטרים בבצל ירוק וכוסברה