החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרק:
לקרוטונים:
לטפנאד:
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את המרק:
1
טוחנים את כל חומרי המרק במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
2
מחממים תנור ל -180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את הקרוטונים:
3
מערבבים קוביות לחם ושמן זית בקערה, מפלפלים ומפזרים בתבנית.
4
אופים 12-10 דקות עד להזהבה קלה. מפזרים גבינות, מחזירים לתנור ואופים כ-3 דקות נוספות רק עד שהגבינות מותכות קלות. מצננים.
מכינים את הטפנאד ומגישים:
5
טוחנים את כל חומרי הטפנאד במעבד מזון למחית אחידה. אפשר לשמור בצנצנת אטומה במקרר עד שבועיים.
6
טועמים את המרק הקר ומתקנים תיבול. יוצקים לקערות, מניחים כפית טפנאד ומפזרים קרוטונים ובצל סגול קצוץ. מגישים מייד.