לא כולל זמן הכנה של ציר העוף
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרק
אופן ההכנה
1
בעזרת סכין חדה חורצים X בקליפת הערמונים. מרתיחים שפע מים בסיר עם מלח ומבשלים את הערמונים כחצי שעה. מסננים, מצננים מעט וקולפים את הערמונים. שוברים אותם גס.
2
מעבירים לסיר גדול את כל המצרכים (כולל הערמונים), למעט עלי מנגולד. מבשלים על להבה בינונית כעשר דקות.
3
מגלגלים יחד עלי מנגולד וחותכים לגפרורים דקים (שיפונד). מכניסים למרק ומבשלים עוד 5 דקות בלבד. מסירים מהאש ומגישים.