החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים שמן וחמאה בסיר גדול ומטגנים בצל כ-3 דקות לריכוך. מוסיפים כרישה ומטגנים כ-2 דקות לריכוך. מוסיפים גזרים ומטגנים 3 דקות להזהבה ולריכוך. מוסיפים שום ומטגנים דקה.
2
מוסיפים לסיר בטטות, עגבניות, רסק, סוכר, תבלינים ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
3
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר ידני או במעבד מזון.
4
מחזירים לאש ומביאים לרתיחה. מוסיפים בזיליקום וכוסברה ומבשלים דקה נוספת. מכבים, מכסים וממתינים כמה דקות כדי שטעמי העשבים ייטמעו במרק.
5
מגישים עם פרמזן מגוררת וקרוטונים.