מתכון

מרק עגבניות עם פסטה, חומוס ופסטו

הגרסה שהילדים הכי יאהבו: מבשלים את הפסטה בתוך המרק, והיא שמסמיכה אותו

20,987 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מרק עגבניות עם פסטה, חומוס ופסטו. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף
מרק עגבניות עם פסטה, חומוס ופסטו. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים סיר עם שמן זית וחמאה. מוסיפים שום, שאטה ואורגנו ומטגנים דקה בלי שהשום ייחרך.

2

מוסיפים עגבניות, חומוס, ציר (או מים) ופסטה ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-15 דקות על להבה בינונית.

3

מתבלים במלח, פלפל, סוכר, מיץ לימון ופסטו.

4

יוצקים לקערות ומפזרים גבינת פרמזן בנדיבות.

גיוון: את גרגרי החומוס ניתן להחליף בשעועית לבנה.