החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה ציר עוף בסיר גדול.
2
בינתיים מחממים שמן במחבת ומטגנים שניצלים 2 דקות מכל צד עד שהם מחליפים גוון. מוציאים ושומרים מכוסה להמשך.
3
מוסיפים בצל למחבת ומטגנים כ-4 דקות עד שקצותיו מתחילים להזהיב. מוסיפים שום, רסק עגבניות, אורז ותבלינים, מערבבים ומעבירים לסיר עם הציר.
4
מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים כ- 20 דקות בכיסוי חלקי עד שהאורז רך מאוד.
5
פורסים את השניצל לרצועות דקות ומחלקים בין קערות ההגשה. יוצקים מרק רותח, מפזרים כוסברה ומגישים עם רבע לימון.