מתכון

מרק עוף עם אורז

מרק-ארוחה משביע ומחמם שאפשר לאלתר בחצי שעה רק בתנאי שיש לכם ציר עוף ביתי במקפיא

7,917 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
מרק עוף עם אורז. צילום: shutterstock
מרק עוף עם אורז. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה ציר עוף בסיר גדול.

2

בינתיים מחממים שמן במחבת ומטגנים שניצלים 2 דקות מכל צד עד שהם מחליפים גוון. מוציאים ושומרים מכוסה להמשך.

3

מוסיפים בצל למחבת ומטגנים כ-4 דקות עד שקצותיו מתחילים להזהיב. מוסיפים שום, רסק עגבניות, אורז ותבלינים, מערבבים ומעבירים לסיר עם הציר.

4

מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים כ- 20 דקות בכיסוי חלקי עד שהאורז רך מאוד.

5

פורסים את השניצל לרצועות דקות ומחלקים בין קערות ההגשה. יוצקים מרק רותח, מפזרים כוסברה ומגישים עם רבע לימון.