מתכון

מרק פול לבן

מרק פול לימוני עם מרקם קטיפתי

1,009 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
מרק פול לבן של שף גיא גמזו. צילום: בן יוסטר
מרק פול לבן של שף גיא גמזו. צילום: בן יוסטר

משרים את הפול הלבן במים לילה לפני ההכנה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסננים את הפול ממי ההשריה ומוסיפים לסיר עם המים.

2

מבשלים במשך 10 דקות.

3

לאחר הרתיחה מאדים בסיר נפרד את הבצל עם שמן הזית וכל התבלינים ומכניסים את הכל לסיר של הפול.

4

מכניסים למעבד מזון וטוחנים הכל יחד.

להגשה

5

מומלץ להגיש עם קרוטונים וסלט עגבניות מתובל בשמן זית, מיץ לימון ודואה מצרית (תערובת תבלינים המכילה זרעי שומשום, גרגירי כוסברה, כמון ועוד).