מתכון

מרק קר של יוגורט וסלרי עם מלפפונים וחזרת טרייה

פרשנות אישית ורעננה במיוחד לטרטור. עלי סלרי וחזרת מוסיפים חריפות נעימה

3,162 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
מרק קר של יוגורט וסלרי עם מלפפונים וחזרת טרייה של רועי ענתבי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
מרק קר של יוגורט וסלרי עם מלפפונים וחזרת טרייה של רועי ענתבי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים יוגורט עם סלרי, שמן זית ומלח עד למרקם נוזלי וחלק. אם יש צורך מדללים ב-1/2-1/4 כוס מים. מקררים 3 שעות לפחות.

להגשה

2

יוצקים את היוגורט לקערות הגשה, מוסיפים לכל צלחת כף מלפפון קצוץ וחזרת מגוררת מעל לפי הטעם. מזלפים מעט שמן זית ומגישים.