מתכון

מרק שום, בצל ולחם

כן, זה בדיוק מה שאנחנו רוצים בחורף – מרק. השף אלרן בוזגלו מגיש מרק בצל קלאסי

16,096 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
מרק שום, בצל ולחם של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט
מרק שום, בצל ולחם של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את החמאה, השום והבצל ומטגנים על אש נמוכה עד להשחמה, כ-20 דקות.

2

מוסיפים את התימין ואת ציר הירקות ומביאים לרתיחה.

3

מוסיפים את הלחם וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות. מוציאים את ענף התימין.

4

טוחנים את תכולת הסיר בבלנדר מוט ידני. מוסיפים את השמנת המתוקה והחלב, ומחממים שתי דקות נוספות. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.