מתכון

מרק תירס ביתי, טעים וקל להכנה

מתכון מעולה למרק תירס: גירסא טבעית וביתית. אפשר להגיש עם חטיף “דובונים” במקום שקדי מרק 

49,057 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף
צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממיסים חמאה בסיר. מוסיפים בצל ומטגנים לריכוך כ-4 דקות. מוסיפים שום, תירס ותבלינים ומטגנים 4-3 דקות.

2

מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה חלקית במשך 5 דקות.

3

טוחנים את המרק במוט בלנדר, מוסיפים שמנת מתוקה תוך כדי ערבול, טועמים ומתקנים תיבול.

טיפ: במתכון השתמשנו בתירס טרי. אם זו אינה העונה של התירס אפשר להשתמש בתירס משומר או בתירס קפוא ומופשר.