החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר גדול, ומטגנים בצל עד שהוא הופך שקוף. במקביל, מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים בשפע מים עד לריכוך. מסננים, אך לא זורקים את המים.
2
טוחנים את תפוחי האדמה בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה. מעבירים לסיר עם הבצל המטוגן יחד עם מי הבישול של תפוחי האדמה מוסיפים מלח, פלפל שחור וכוסברה קצוצה, מערבבים קלות ומביאים לרתיחה.
3
אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים רותחים. טועמים ומתקנים מלח ופלפל שחור אם צריך.