החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר ומטגנים בצל מעל להבה בינונית 3־ 4 דקות לשקיפות. מוסיפים שורש סלרי, קישואים ואגסים, מתבלים במלח ובפלפל שחור, מכסים ומייזעים 3 דקות. מוסיפים שום וחוביזה, מכסים ומייזעים 3 דקות נוספות. יוצקים לסיר חלב אורז ומביאים באטיות לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.
2
מוסיפים לסיר תרד תורכי, טועמים ומתקנים תיבול. אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף מים. טוחנים למרק חלק בעזרת בלנדר מוט.
3
מערבבים את כל מרכיבי העיטור, יוצקים את המרק לקעריות, מקשטים בעיטור ומגישים.