החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם חצילים
לקרם לימון
לעיטור
אופן ההכנה
לקרם חציל
1
שורפים חציל באש גלויה עד לקבלת צבע שחור. טוחנים את החציל בקליפתו יחד עם הלבנה, השום ומיץ הלימון עד למרקם חלק, ומזליפים את שמן הזית פנימה.
לקרם לימון
2
טוחנים את הלימון הכבוש במעבד מזון עם האריסה עד למרקם חלק לגמרי ומסננים היטב.
לדג
3
בוזקים על הדג מלח ופלפל לבן ומזליפים מיץ לימון. משרים במיץ הלימון כחצי שעה.
להרכבה
4
מניחים על צלחת ההגשה כמה כפות גדושות מקרם החציל. מעל מניחים את הדג, לצדו מניחים את קרם הלימון ומעטרים בביצי דגים.